26/10/2018 :
Volg ons op Facebook

https://www.facebook.com/Medussaantiques/
01/01/0118 :
Zonsondergang

Tijdens de herfst- en wintermaanden is Medussa gesloten vanaf zonsondergang. Voor uw veiligheid en voor de onze. Bedankt voor uw begrip Wij zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10 uur tot 17 uur en op zondagen van 11 uur tot 17 uur. (Maandag en dinsdag gesloten)

Beelden

Aanbod > Beelden
Kom onze beelden en beeldengroepen vrijblijvend bekijken, we hebben een ruim assortiment aan tuinbeelden en interieurbeelden.

Zoekt u voor uw tuin een beeld in brons, een marmeren beeld of misschien liever een beeld in steen, hardsteen, natuursteen, ijzer, fond, Franse steen, blauwe steen (blauwsteen) of arduin. Dan is er bij Medussa zeker een beeld of meerdere beelden naar uw smaak. Lees meer...
 
  1 2 3 4 5 6 ...  
Terug naar overzicht
Bee-489
Bee-488
Bee-487
Bee-486
Bee-485
Bee-484
Bee-483
Bee-482
Bee-481
Bee-480
Zoekt u voor uw interieur een beeld of beeldje (voor bijvoorbeeld boven uw schouwmantel) dan hebben wij een heel gamma beeldjes ter beschikking van zeer kleine beeldjes tot heel grote. Bronzen beelden, ijzeren beelden, houten beelden, blauwstenen beeldjes, hardstenen beelden, Franse of blauwe stenen figuren, arduinen figuren,…
Zowel antiek en oude als tweedehandse recuperatie beelden of beeldjes vind u bij Medussa.

We hebben allerhande heiligenbeelden (beelden heiligen, heilige beeld) zoals Mariabeelden en engelen, engeltjes. Een heleboel beeldjes van muzikanten, Boeddha beelden (Buddha) voor bijvoorbeeld uw zen tuin of sauna. Beelden van naakte vrouwen, of van spelende kinderen, Chinese krijgers, beelden van paarden en andere dieren (zoals stieren, griffioenen, fabeldieren, leeuwen, tijgers, honden, … )
Een marmer beeld van Hermes, of Perseus op Pegasus, goden en godinnen, Neptunus met zijn drietand in brons of marmer. Een griffioen of sfinx om uw oprit te beschermen. Borstbeelden of bustes van mannen of vrouwen, sfinxen, kariatiden, kariatides, manneke pis, leeuwenkoppen, leeuwenkop, kariatiden, zeemeerminnen, of een zeemeerman?

Een beeld van een uil of uiltje in hardsteen, of liever van een havik of arend?
Een groot bronzen beeld van een draak of liever de god Pan met zijn fluit in natuursteen? Of hebt u een sterfgeval en zoekt u een mooi beeld van een engel of kindje voor op het graf van uw overledene. We hebben zeer mooie beelden voor op een graf of kerkhof.  We hebben zelfs een stenen sarcofaag voor de liefhebber.
Zet u graag in uw tuin een hert of ree in ijzer of brons….Of liever iets romantisch zoals een vrouwenbeeld met lange haren of bloemen.

Of gaat u voor iets zeer speciaal zoals beelden of liever robots gemaakt uit onderdelen van brommers of auto’s.
We hebben ook mummies en farao’s…of een chinees of Japans beeld.
Zelfs beelden als tafelonderstel… kortom voor een beeld groot of klein moet u bij Medussa zijn.


  
® Medussa nv - Liersesteenweg 199 - B2220 Heist-op-den-berg (Belgium) © 2008
Tel.: +32-15-24 06 06      Fax: +32-15-25 08 35      E-mail: info@medussa.beSitemap